In the name of ALLAH, the Most Kind, the Most Merciful.

mY b0nDs~

Monday, February 14, 2011

alamak, aku kene tagged!!!

hahahaha,,
da lama xbukak blog,alih2 ade tag dari
ruha
,,,hehehe
kene jawab ni,,sebagai pemula semangat nak stat blogging back kan,,
haruslah~

tengah2 nak wat, baca2, aikkks??macam penah aku wat je tag yang sebegini rupe,,
arghhh, layan jerr lahhhhh,,yokk!! 
 
soklan2 nye bebunyik gini (ade bunyik ke??)

Apakah status anda 
special edition!!!hahaha

Ceritakan tentang diri anda
anda tu merujuk pada aku la kan??kan???kan ruha kannn????
meh aku nak cite,,
name diberi aja, itu kalo yang sengkat lerr,,
kalo nak yang panjang bley tanya kat pejabat pendaftaran yer,,
yang gempal2,chubby2,gemok2,debab2 tu aku la hahaha,,
aku suke masak,,tapi tahpape la kan,,judge masakan aku yang ala2 simon cowell lam american idol tu adelah ayah aku,,kalo pass kat die,insyaALLAH kire mantap la tu,,hehe tq ayah,,
mak aku sangat2 supportive, kalo ayah aku kritik lebeh sket,mak aku akan bagi komen baek2 je,,tq jgk mak,,hhehehe baik kan mak n ayah aku,,
aku ni simple = pemalas,,kui3~
no w0nder la blog pon payah nak update,,
keje skola pon xabes buat,sume men last minit jek,,
well, itu lah aku,,,

Ceritakan tentang blog anda
xdek ape nak cite kot,,
maybe some would says: boring,,huhu
t la kalo rajen,ade la improvement kekekekekkee
 
Pendapat anda tentang dunia blog
aku suke bace blog sebenaknye (benak???),,tp dek kerana kemalasan + kebusyan melanda, aku jadi xreti da nak meluangkan mase kat blogger world yang ley kate kan informative kat aku ni,,mane taknye kan,ade antara assignment aku, info nye aku amek dari blog orang,,thanks guys u did such a great job in helping me with my unstoppable assignment!!!yehhh!!(gaya nas rambut ketak mentor)

Nasihat kepada kawan-kawan yang baru nak buat blog

rajen2 la korang mengapdet belog korang yerr,jangan malas macam aku sudah lerr,,

Nyatakan keunikan blog anda

ohhh,,blog aku sangat unik,,,antara keunikan melampau blog aku adalah jarak antara post boleh makan tahun,,hahahaha sangat2 la unik kan??kan nenek kannnn????(sile angguk!!)

Sampai bila nak menulis blog & impian anda dalam dunia blog

aku xkan menulis lagi disini,,,bai2,,
mengapa??
sebab aku xpenah pon stat menulis blog, aku cume menaip,,apekan daya ni je yg aku mampu,,kalo la skrin laptop aku ni ley ditulis, da lame aku buat,,
impian aku nak buat blog yang disukai ramai dalam menyampaikan info2 yg bermanfaat untuk manusia sejagat,,wahhh!!!

Tag 5 orang yang anda nak kenal

ala ni yang payah ni,,,,sape ekk??

YadUnd3rscorE3LeMeNt

blossom

kucinbrutal

farahadila

ate,kalo orang laen nak buat pon boleh juge,,

till next post, assalamualaikum~ 

2 comments:

miz ruha said...

langsai sudah hutang nyer,,,
kih..kih...kih...

~aquo~ said...

haha btol2,,sudey lgsai,,

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...