In the name of ALLAH, the Most Kind, the Most Merciful.

mY b0nDs~

Saturday, July 24, 2010

apekah???


1) adakah anda rasa HOT?
xsame skali,,sbb aku da mndi,,

2) upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang..?


3) cerita pasal gambar ni..
diz is a story of a girl,,erm alaa cite ni aku suke,aku ltk pic 'ray' ni jd wallpaper laapy aku,,l0ve his accent,,ngeh3~

4) kali terakhir makan PIZZA...?
aritu,,ala xigt tarikh la plaks,,

5) Lagu terakhir anda dengar..?
lagu dr blog aku ni le,,agak2 korg??

6) apa anda buat selain daripada selesaikan tag ni..?
cr info pasal ammonium nitrate n polymer grafting n texting n ....byk lg daa~ 

7) selain nama sendiri anda di panggil nama apa..?
adek @ kt @ kastam @ busu

8)Tag lagi 5 orang saper yer nak tag..?

9) siapa orang no 1 pada anda..?
bespren 4ever after,,aka my kakak kecik cayang~

10) katakan sesuatu pada orang no 5..?
akak,bile nk kawen???membe seangkatan akk rmi da jalan,,hehe~

11) no 3 ada hubungan dengan sapa?
tah si munge ni,,men secreto2 ngn aku~

12) bagaimana pula dengan no 2..?
cud ni geng 88 aku kenal kt fs grup,,aku syg die,,

13) kata-kata cinta dengan orang no 4..?
oops,,no centa2,,ni membe blogger ngeh3~

14) berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda..?
ruha is my bespren aka hausmate,,mo0d bliau on off bile2 mase haha tol x ruha?? tp aku phm itu,,sntiasa m'update blog bliau,,haha xmcm aku ni,,bliau ade je n0vel yg nk dbace,,n ape lagi ek,yg pntg bliau ni sgt2 rajen,,,lalala~

2 comments:

miz ruha said...

hahahaha,,,,,

[mood : on/off]

or

[mood : on never off]

or

[mood : off never on]

hehehe,,,,,,

~aquo~ said...

if
mood ruha on
disp " ruha tgh gumbire ";
else if
disp " ruha marah!!!";
end;

hahaha ape pya coding laa~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...