In the name of ALLAH, the Most Kind, the Most Merciful.

mY b0nDs~

Sunday, July 25, 2010

award from ruha



"The Sunshine Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blogging world."


"kwn baik ak,,,,,hausmate ak,,,, erm....org yg sbr ngan kerenah ak yg ntah ape2 nie,,,, n sgt pandai msk kt umah sewa ktrg,,,,thanx aja,,,,,hehehehe,,,," kata Ruha.

"engkau yang cantik, engkau yang manis, engkau yang manja,,ruha bespren stat dr sem 1 lg,,same2 harungi liku2 khidupan,,same2 harungi ranjau onak dan duri,,,ececeh,,duk umah same2 n sgt pndi msk nasi,,haha aku tau msk lauk je ko tau msk nasik 2 mmg match arr kn," kata aku.

12 blogger??mane nk cekau???

>> ruha <<
wlupon ko da dpt,aku ttp nk bg jgk,,kih2~thanks for being my besfren 4 all diz time,hoping that we'll still be 2gether d very next time,,may ALLAH keep blessing our friendship till d end of d time,,amin~

>> sumi << 
ni bespren dr kecik,,aku je yg mbesar,die xgak besar2,,haha miss u mi, skrg kite da dkt n mmg ALLAH nk dekatkn kite n bt aku more n more appreciating u,,thanks mi for being there when u r needed,, n i always tryna be there whenever u need me,,insyaALLAH

>> cud <<
die yg kukenali dr grup 1988 fs,,i love her character yg xkerek haha,,love to read what she wrote,,love reading her blog, especially on what she did in school as a teacher,,cuz we had a same experience but different environment,,keep faith cud!!

>> ayie <<
membe skola mngah yg skrg berade di jopon amek eng. letrek (if i'm not mistaken laa),,bliau menulis blog scara serius (such as politic views) n i l0ve 2 read but not eager 2 comment on his writings,,hehe sori ayie~


>> zaa <<
td bace novel,,but n0w mybe tgh wat pape psl dp or dissertation,,rajen sgt2 n gud in leading grup,,sng bwk bincang n sng nages gak,,hehehe tgk/bace cite sdey da bjurai2 plak tears nye,,lembut n skrg da mcm xmo bkk blog je??haha abes 2 cane zaa nk amek award ni???

>> erin <<
hausmet yg kuat jerit,,haha klu jerit,maunye 1 baiduri gegar,,ngeh3,,single n steady jek,,hmm kuat stdy minah ni,,kuat dgr lagu omputih,,hehe sile la erin amek award ni yg mungkin ruha pon da bg,,hik3~



>> wani <<
haha ni sorg lg,,membe since F1 lg,,laa ni pon da mjoinkn diri kt shalam,,da mkin ramai umat2 jelai kt sni,tp lom dpt lg lepak same2,,minah ni je mcm2 tmpt die da g,,aku gak yg sangkut sni,knp??sbb aku xkuat jln cam munge ni,,die ni xtau penat,,btol x wani oii??haha





da ckup 12 org lom ekk??hmm klu xckp means award ni ade lbey la kn,,so sape2 yg singgah sni ley la amek award ni,,aku halalkan,,hehe coz korg mmg layak dpt award ni,,


For these 12 bloggers, sila claim award anda and please;



i. Nominate 12 more bloggers.
ii. Put the logo onto your sidebar or within a post.
iii. Link the nominees within your post.
iv. Let the nominees know they have received this award by commenting on their respective blogs.
v. Share the love and link to the person from whom you have received the award.

6 comments:

miz ruha said...

hehehehe,,,,

♥♥ mUnGe ♥♥ said...

haha..makaceh yo aja..alhamdulillah Allah SWT msih mengizinkan ak berjln2 kat muka bumi DIA nih...klu bley memg ak nak travel 1 dunia..hehe..

~aquo~ said...

ruha:> hehehe???haha

wani:> bgus la 2,,aku pon ade gak rase cmtu,,cume lom smpi wktunye~

miz ruha said...

zaa said : huhu...alaa aja...
ni sdey ni.....nk nangeh..hehe
blog dh trkubur dh..
xleh nk amek award...

miz ruha said...

da x terkata,,,,

~aquo~ said...

zaa:> haha ape la zaa ni,,mari la kite m'aktifkn lam blog ni lg,,

ruha:> haha oops,,nape la 2 ek~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...