In the name of ALLAH, the Most Kind, the Most Merciful.

mY b0nDs~

Wednesday, July 28, 2010

ayam!!!!!!!!

alkisah,,,

hahahahahaha (lom cite pape lg da ktawa dolu),,,
ok siyes,,

nk cite ni, smlm en. rizal plan ajk tmn die bbuka pose,,
tp apekan daye aku ade kls mlm,,
maka, dgn itu bliau sgup bbuka ngn sktol kek/roti sbg juadahnye di maghrib tsebut,,
tp dgn syarat aku kne gak tmn die mkn pas aku abes kls,,
aku ni plak tmn la membe2 bbuka pose gak kt dataran cendekia aka DC tu,,
smpi2 aku pon oder ns grg kg, nk sngkn keje tkg msk 2,same je menu ngn zaa n beda,,

dlm pd itu, aku m'ajk mereka bjln2 di sekitar psr mlm eh hmm ala2 psr mlm la kt DC tu,,
then nmpk 1 stall ni rmi gak r org yg mnunggu nye,,cam sdp je,,
name stall KFC beb,,
nk tau ape tu??
KELANTAN FREID CHICLEN
btol ke aku eja ni???eh btol la,,
aku eja btol2 ni,ni mmg ejaannye,,
n i'm not really sure if they don't realize this,,
or maybe they just don't care,,haha
aku pon bkn nk beli 'chiclen' diorg 2, tp nk bli cndawan grg yg nmpk sdp,,
tgu pya tgu pya tgu,,,,,,,akhirnye dpt gak cndwn 2,,
bile aku mkn, aku pon kta kt ruha,"kite wat lg sedap kn",,smbil ruha m'angguk2kn kplanye,,,

mnjelang wktu bbuka,mknn pon da dpt, name zaa dpggil n ktorg pon mengadap la rezeki msg2,,
beda lak dok ngira wktu bbuka je,,
smbil tgk jam (jarum pndek men lari2,da loose) beda pon kta," 6 mnt lg",,
kompiden gile beda ni,,aku pon kta mgrib msk kul 7.30 tpt,,
xlame pastu,tdgr la laungan azan,mereka pon bbuka,,
aku???td lg aku da stat mkn pelan2,,hik3~


pastu mkn cpt2 g basoh tgn n gerak ke surau mechE nk solat,,
sgt2 lega berada dsitu,sbb aku da rimas ngn rmbt aku yg da sibuk nk mjengah n mhirup udara luar,,
lps da siap2 sume,kami pon gerak la ke dk yg xbape nk jauh dr surau tsbut,,
aku ni da la xbwk note book utk conteng2, p la mntk ketas selai dr cik chiby,,
mula2 tekun gak arr menulis note,,
then aku smpt ckp kt ruha," ni klu die laju mmg aku xkn salin da",,
bru je abes ckp, note beralih page,,,
KAN AKU DA KATE!!!
make aku pon buke spek ltk ats meja, smbil jari menari2 ats note paper td,,
menari2 tulis lirik lagu,,da ala2 jgn lupe lirik la plaks,,haha
lagu aerosmith-I don't wanna miss a thing,,(which is m'igtkn aku kt cite armageddon)
pastu lgu simba the lion king-I just can't wait to be king,,,
cite plak ngn nik,die nk tgk avatar the last air bender,,
aku pon plan ngn da umi nk g tgk hehaheha,,
---------tuuuuuutttt----------


pastu abes kls kitorg pon kuar la ngn bsg2 nye,,
spt yg djnjikn ngn en.rizal, aku pon mnunggu kedtgn beliau di bus stop mawar,,
then aku beralih ke dpn melati,,last skali aku gerak ke arah ofis nr,,,
punye la die mcarik2 aku,,bkn ape,byk nau kete mlm 2 berasak2,,
then g la kdai yg die nk g 2,,aku pon kte aku tmn je tau,aku da mkn,,
die kta jom la skali xmo la mkn sorg2,,aku kte aku jamah sket yg die nye je da la,,haha
smbil2 tu transfer gmba yg aku nk ke pndrive,,borak2 nye borak,die buley xoder lg,,
aku kte g la oder,skali nk jdkn cite,die bru bgun nk oder,kaunter ttp,,wahkahkahkah,,,


cian same itu en.rizal,,
da la bliau xmkn lg,,sdey bliau n ley kte kmpunan bliau nk mkn aym,,
so aku pon ajk le g mkn mane2 demi perut bliau yg ksg itu,,
last stop kt 1 kdai ni oder la mkn,skali kmain byk lg die oder,,peh!!
aku????aku xkesah,,aku balun je hahaha,,byr???cam biasala,,ofkos la share,laen la bliau 2 laki aku,,
da abes mkn bliau pon byr la cpt2, mengenangkan ari suda larut mlm (lom abes larut, maseh ade precipitate lg) die tkt bwk ank dara org lewat mlm,,xelok,,tau pon~
bliau pon g la tuang myk smbil aku nk g withdraw duet,,
skali kad kne tndg maa,,malu aku, da rmi pcik mcik bdiri bratur blkg aku,,,
lame gak arr aku kt situ men jolok-tarik kad,,bkn duet tade tp mesen 2 yg 'bodos',,
aku kuar kt atm len ley je,,,huhu da aku kekeringan itu mlm,,
maka dgn baek ati muke suci, en rizal pon mnawarkn aku duet bliau yg bwane mrh 2,,
PINJAM ok,,bkn bg,,skali lg diulang,bliau bkn laki aku,,
aku ngn gedex n mate merah kta xmo,,ckp la ape yg ade kt aku skrg,,
tp bliau mmksa,,,jd aku terima nikahnye,,eh,silap!!!terima duetnye,,,
maka aku pulang la dlm keadaan bhutang,,,
dgn perut da ketuntang,,,blk trs tbongkang,,,
ish3~


p/s: pjg ke n3 kli ni??????

2 comments:

miz ruha said...

hahahaha,,,,
SAH?....ak jwb sah...
yakin beb,,,,
ak yg mengarut~~~

btol3,,,
cendawan goreng kte lg sedap,,,
laku giler,,,
bleh jer ko nk buke kedai cendawan goreng kt umah ko,,,
hehehe,,,,

sian en rizal,,,kempunan ayam penyek,,,
eh btol ke ayam penyek,,,,??
hehehe,,,g laen kali plak yer,,,

sal atm tu,,,
atm tu yg x btol,,,
sje je wt hal time tu,,,
nk mkn kad org,,,

n lastly,,,,
sian kt ko,,,ko xcukup duit coz pjm kn kt ak,,,
kalu x mesti itu smua x berlaku,,,guilty,,,

~aquo~ said...

haha sal duet itu tade pape,aku mang nk kuar lg utk bku,incase solid dpt arini jgk,,bkn sbb ko la tau ok,,

yg sah 2 no komen beb,,keh3~

cndwn jom kite bkk grai blkg umah,,hahaha~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...